czwartek, 4 października 2012

Szaszłyki panierowane...

Inspiracja znaleziona u gramki:
składniki...
 na patyki...
 ponabijać...
 panierować...
 i usmażyć...
 by je spożyć w towarzystwie ryżu...
 i ogórków cebulowo-pieprzowych...
Smacznego!

5 komentarzy:

  1. Wyglądają bardzo apetycznie, fajny pomysł na coś nowego na obiad:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pierwszy raz robiłem i nie byłem pewny, czy ser na patelni nie zostanie. Okazało się jednak, iż fajnie połączył się z bułką. Wyszło fajnie...

      Usuń
  2. A ja akurat przed śniadaniem...:)
    Pozdr, http://boniffacy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. Mmm... Z pewnością wypróbuję- uwielbiam szaszłyki. Ostatnio robiłam takie klasyczne, z tym że piekłam je w piekarniku. A takie panierowane... To musi być pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  4. 36 year old VP Product Management Griff Hegarty, hailing from Sault Ste. Marie enjoys watching movies like Blood River and Listening to music. Took a trip to The Four Lifts on the Canal du Centre and drives a Eclipse. przeczytaj artykul

    OdpowiedzUsuń