Podstrony
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
poniedziałek, 17 sierpnia 2015
Pierś kurczaka z porem i kluchami na parze...
Mięsiwo przyprawić...
podsmażyć...
cebule i cosnek...
zrumienić...
powycinać kółka zielone...
dorzucić do rondla (można dodać konserwowy ogórek)...
gdy całość gotowa...
połączyć ją w garnku (wyszło mi dość gęste, a nie miałem żadnego wywaru dlatego zastosowałem kostkę
- wiem, trochę fuj)...
do tego pyzy drożdżowe...
ładnie sparowane...
i już...
Jeśli mięsa, sosu zostanie - zjeść pojutrze z kluskami.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz