poniedziałek, 17 sierpnia 2015

Pierś kurczaka z porem i kluchami na parze...

Mięsiwo przyprawić...
pierśkurczaka
podsmażyć...
pierśkurczaka
cebule i cosnek...
pierśkurczaka
zrumienić...
pierśkurczaka
powycinać kółka zielone...
dorzucić do rondla (można dodać konserwowy ogórek)...
pierśkurczaka
gdy całość gotowa...
pierśkurczaka
połączyć ją w garnku (wyszło mi dość gęste, a nie miałem żadnego wywaru dlatego zastosowałem kostkę 
- wiem, trochę fuj)...
pierśkurczaka
do tego pyzy drożdżowe...
pierśkurczaka
ładnie sparowane...
pierśkurczaka
i już...
pierśkurczaka
Jeśli mięsa, sosu zostanie - zjeść pojutrze z kluskami.
pierśkurczaka
Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz