czwartek, 23 stycznia 2014

Zapiekanka naleśnikowa ze szpinakiem, mięsem i fetą...

składniki...

 stopniowo...
 dodawać i zmieszać...
 następnie smażyć...
 takie oto naleśniki...
 dużo!
 cebulę pociąć...
 z cosnkiem usmażyć...
 by dodać...
 do spinaku...
 rozpalić ognisko...
 wstawić nań mięsiwo...
 śmietanę...
 z fetą...
 wybełtać...
 gotowe, wystudzić...
 dodać białe...
 wymieszać...
 do tłustej michy kłaść naleśniki...
 mięsiwo...
 i znów beret...
 na niego spinak...
 dokładnie...
 i tak dalej...
 aż będzie to wszystko...
 tak wyglądało z góry...
 a tak z boku...
 upiec...
 wyłożyć...
 najlepiej prosto...
 i pożreć...
Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz