klatę indyka stukamy...
przyprawiamy...
ogórki odkręcamy...
rozcinamy...
przydadzą się też zioła i kilka innych składników...
drób kładziemy na liściu...
ozdabiamy...
kolorowo i wesoło...
rolujemy...
i kładziemy w szkło...
tłuszcz rozpuszczamy...
serek odwijamy...
do rondla wrzucamy...
upłynniamy...
przyprawiamy...
rulony w piecu dochodzą...
gotujemy zatem makaron...
całość serwujemy...
sosem polewamy...
i zżeramy...
Przetestuję :)
OdpowiedzUsuńA powiesz jak wyszło?
UsuńPowiem. Indyka już mam, ale wrzuciłam go do zamrażalki, bo w najbliższych dniach nie będę indyczyć. Dopiero pewnie jakoś w te wolne? Święta?
UsuńOK, poczekam
UsuńZrobiłam. Roladki wyszły pyszne :). Sos też, ale zrobiłam go po swojemu, więc beszamelowy z czosnkiem wyszedł :). Dzięki.
UsuńHa! Cieszę się bardzo.
UsuńTo bywa budujące jak się człek dowie,
że się czasem na coś przyda.