niedziela, 16 grudnia 2012

Gulasz wieprzowy z kaszą...


mięso...
tekst...
wieprzowe...
podsmażyć...
tekst...
zrobić sos, jakiś smaczny...
tekst...
wrzucić doń, to z patelni...
tekst...
nakryć, dusić...
tekst...
pod koniec dodać ciut cosnku i ziół...
tekst...
kaszę ugotować...
tekst...
nałożyć...
tekst...
polać, zjeść...
tekst...
Smacznego!

4 komentarze:

  1. Zapomniałeś napisac, że świnkę nalezy najpierw wypatroszyc ( z kasiura) :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ona była pusta. Z założenia, fabrycznie, miała inne przeznaczenie...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Fabrycznie przeznaczona na gulasz :)

      Usuń
    2. w każdym razie, na pożarcie :P
      żaaba

      Usuń