Podstrony
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
piątek, 28 lutego 2014
Wieprzowina w kapuście...
schab poplastrowałem...
część schowałem, zamroziłem...
resztę rozdrobniłem...
przyprawiłem i podsmażyłem obok mięknących liści...
w między czasie wstawiłem kartofle...
później mięcho zawinąłem w kapuchę...
wsadziłem do garnka, zalałem bulionem i gotowałem...
zrobiłem też sos...
zwitki na talerz wyłożyłem...
polałem...
posypałem zielonym i zjadłem...
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz