Podstrony
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
niedziela, 30 grudnia 2012
Chleb z oliwkami...
do mąki...
dodajemy oliwkę...
uprzednio rozdrobnioną...
wszystko to w zaczyn drożdżowy. Całość mieszamy, wyrabiamy i garujemy...
w końcu chleb pieczemy...
i mamy...
Smacznego!
1 komentarz:
Agnieszka
30.12.2012, 19:59
Ojejku... Musi być obłędny! Szczególnie świeży, z chrupiącą skórką i miękki w środku.
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Ojejku... Musi być obłędny! Szczególnie świeży, z chrupiącą skórką i miękki w środku.
OdpowiedzUsuń