poniedziałek, 28 maja 2012

kaszok i jabłko na francuskim...

ciacho rozwinąć...
 kaszoka...
 obrać, wyłożyć...
 na całość...
 jabłko również obrać...
 zetrzeć i dać na wierzch...
 jajo..
 rozbełtać...
 wraz...
 ze śmietaną...
 i chrzanem...
 wylać na jabłka...
 rozsmarować...
 następnie serować...
 po brzegi...
 i tak całość...
 dać to w ciepłe...
 upiec i poliścić...
 ukroić...
 i jeść...
Smacznego!

2 komentarze:

  1. niesamowite skąd te pomysły Ci się biorą i bardzo jestem ciekawa czy Ty to wszystko sam zjadasz ? tasiem1

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Skądś się tam biorą...
      Chyba nie sądzisz, że robię i wyrzucam miast zjadać?

      Usuń