gruszkę rozciąć...
wyłupać gniazdo...
odkręcić rękojeść patelni...wyłożyć owoce...
pocytrynić...
mięso ozdobić, podsmażyć...
cebulę...
zdewastować maszyną...
wraz z pomidorem...
niech powstanie z tego sos...
sos smaczny...
gdy wszystko gotowe...
gruszki ponadziewać...
wstawić, zamknąć, poczekać...
okiem ocenić, czy dobre...
skoro tak, skonsumować (podobnie można z papryką)...
Smacznego!
pozostałości gruszki...rozciamkać...
i spożyć z bydyniem
Smacznego!
A czy można prosić o więcej wegetarianskich przepisów? Te gruszki mi się podobają, ale masz może jakiśpomysł co zamiast mięsa do nich włożyć?
OdpowiedzUsuńMoże rozciamkany bakłażan z serem... Hmm...
Wiem, że za mięsiwem nie przepadasz ja jednak bardzo je lubię i głównie na nim opieram swą dietę...
OdpowiedzUsuńCzasami coś tam mnie się zdarza innego lecz rzadko. Nie mniej jak widzę sama masz pomysły na zastąpienie mięsa, więc zapewne sobie poradzisz.