Podstrony
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
sobota, 2 lutego 2013
Gulasz wieprzowy w sosie ziołowym...
przyprawione mięso czeka na nas w chłodni...
wrzucamy je na patelnię...
i obsmażamy...
do tego cebulę...
i cosnek oczywiście...
gdy już ładnie pachnie...
do gara i dusimy...
wreszcie zagęszczamy...
i ze smakiem zjadamy...
Smacznego!
2 komentarze:
aklac
2.02.2013, 21:36
a z czego ten zagęszczacz ?
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Rafał Ratyński blog
2.02.2013, 22:20
Co kto lubi. Ja śmietanę dałem.
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
a z czego ten zagęszczacz ?
OdpowiedzUsuńCo kto lubi. Ja śmietanę dałem.
Usuń