Podstrony
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
czwartek, 24 stycznia 2013
Szynka pieczona w oliwie czosnkowej...
oliwę cosnkową (która powstała w
taki sposób
)...
z ziołami mieszamy...
w niej szynkę obtaczamy, deklem nakrywamy i jak zawsze, w chłodni, na minimum pół dnia chowamy...
po tym czasie do pieca wstawiamy...
i cierpliwie czekamy, aż gotowa będzie...
wtedy dzielimy i jemy...
Wystarczyło mnie na porządny obiad i zostało jeszcze na kanapki.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz