Podstrony
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
piątek, 2 listopada 2012
Mielone z sosem pomidorowym, grzybowym...
składniki połączyć...
ukulać...
w garnku podgrzać sos (dokładnie ten,
o którym pisałem wczoraj
)...
kulki usmażyć...
fajnie do tego kluchy na parze pasują...
Smacznego!
1 komentarz:
Gohaa
2.11.2012, 10:02
Mmmm lubię mielone pod każdą postacią:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Mmmm lubię mielone pod każdą postacią:)
OdpowiedzUsuń