poniedziałek, 30 lipca 2012

Boczek, ser i kiełbasa we francuskim...

boczek...
 podsmażyć...
 z dodatkami...
 wystudzić, wrzucić na ciasto...
 posypać serem...
 kiełbasą...
 serem...
 i zamknąć...
 posmarować jajkiem...
 upiec...
 i już...
Smacznego!

5 komentarzy:

  1. jedno czy dwa ciasta francuskie do tego??

    OdpowiedzUsuń
  2. extra...!

    -j.

    OdpowiedzUsuń
  3. Pychotkowa bomba kaloryczna. Ja do ciasta francuskiego daję białe mięsko smażone z przyprawami, oliwki, pieczarki, ser i paprykę. Zawijam to w ciasto i wychodzi taka roladka, ale podoba mi się "domek" z ciasta który zrobiłeś.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No ja akurat na kalorie nie patrzę...
      Wariacji z tym ciastem też mam wiele

      Usuń