Podstrony
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
środa, 20 lipca 2016
Stek z tuńczyka...
Wspaniały posiłek, którego przygotowanie zajmuje wprawdzie niewiele czasu, ale wymaga sporo wyczucia.
Stek posypałem pieprzem białym...
rozmarynem...
i pieprzem cytrynowym...
rozgrzałem patelnię...
i wrzuciłem rybę...
chwila z lewej, chwila z prawej...
i gotowe.
Oto efekt:
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz