wtorek, 11 września 2012

Penne z tuńczykiem...

cebulę i cosnek na masło...
 z tuńczyka zdjąć dekiel...
 wsadzić go do garnka...
 wciepnąć kubek śmietany...
 przyprawy do smaku i wybełtać...
 ugotować makaron...
 połączyć i zjeść...
Smacznego!

2 komentarze:

  1. Ja robie tuncyzka prawie identycznie :) tylko w ostatnim etapie dodaje starty ser zolty najlepiej jakis mature, ktory nadaje potrawie ostrosci. Wlasnie przez przypadek weszlam na Twojego bloga zeby odswiezyc sobie przepis.
    Widze ze tu duzo przepisow wiec pewnie tu jeszcze wroce, jezeli francuska kuchnia to tym lepiej.
    Pozdrawiam,
    Basia

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Miło mnie. Kuchnia raczej dzika ale kto wie...
      A nuż coś Cię jeszcze kiedyś zainteresuje.

      Usuń