niedziela, 10 lutego 2013

Serca drobiowe...

cebulę i cosnek...
obraz...
zmiksować dokładnie...

obraz...
i z masłem do gara...
obraz...
oto nasz bohater...
i potrzebne przyprawy...
obraz...
gdy cebcosnek gotowy...
obraz...
wrzucamy serducha...
obraz...
i patrzymy, co się dzieje...
obraz...
później można podlać, poddusić...
obraz...
by w końcu zaciągnąć...
obraz...
paruchy już gotowe...
obraz...
zatem sztućce w dłoń...
obraz...
Smacznego!

4 komentarze:

  1. Zjadłabym, ale sama nie zrobię ;]
    Próbowałam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wstyd mi, ale 2 razy zemdlałam jak czyściłam :(
      wiem że to strasznie głupie.
      Za to wątróbka idzie mi znakomicie.

      Usuń
    2. Nie ma, że głupie, każdy ma inną wrażliwość.
      Nie wszyscy przykładowo, nadają się do pracy w rzeźni...

      Usuń