Jedzenie szybkie, które przy małym nakładzie pracy pozwala pozbyć się zalegających w lodówce resztek (np. jednego kotleta mielonego, którym ciężko się najeść). Można również dedykować specjalnie przygotowane, wybrane składniki:
potrzebna przede wszystkim pitta...
i na pierwszy rzut...wszystko co w lodówce...
z serem włącznie...
buły podgrzewamy...
czym popadnie napełniamy i zjadamy...
w drugiej wersji już z mięsiwem...
serem...
ogórkiem...
i sosem cosnkowym...
w roli głównej oczywiście pitta...
z dodatkami ma się rozumieć...
Smacznego!
Czyli jadłeś kanapkę na ciepło po prostu :) Równie dobrze , mógłbyś sobie odgrzac zwykłą bułkę w piekarniku :)
OdpowiedzUsuńLubisz takie mięsko, jak jest w gyrosie?
Ja bardzo lubię :)
P.S zgłupiałam, bo myślałam, ze komentarze można dodawac już teraz wyłacznie z FB, czy tam czegujś takiego... A ja nie mam i nigdy miec nie będą konta na tych rzeczach...
Ufff...
Myślę, że mnie dopiec chciałaś...
UsuńNie, a po co bym to miała robic?
UsuńSzczerze mówiąc, to nawet tu nie widzę nic dopiekającego i nie wiem za bardzo, czym bym Ci mogła dopiec.
a czort wie...
UsuńTo go spytaj :)
UsuńUwielbiam to danie w wydaniu mego męża, agik bułka i pita to całkiem inne pieczywko;)
OdpowiedzUsuńA ja nie pisałam, że to to samo pieczywo, pisałam o kanapce...
Usuń