środa, 6 lutego 2013

Kotlety z pieczarek i kopytka...

kartofle ugotować...
obraz...
z mąką połączyć...
obraz...
zrobić ciacho...
obraz...
formować kopytka...
obraz...
odcinać...
obraz...
i odkładać...
obraz...
na talerze...
obraz...
następnie pieczarki...
obraz...
zetrzeć...
obraz...
cebulę również...
obraz...
zrobić ciacho...
obraz...
i ulepić klopsy...
obraz...
teraz ugotować, usmażyć...
obraz...
i zjeść z surówką...
to co zostało natłuścić i w chłodni schować...
obraz...
by zjeść przy okazji z jakimś sosem...
obraz...
Smacznego!

5 komentarzy:

  1. Ouu jeahhh. Uwielbiam i kopytka i pieczarki!

    OdpowiedzUsuń
  2. Nigdy nie jadłam kopytek z ziemniaków ( z dyni i szpinaku- owszem)
    Równo Ci wyszły, ładne takie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. najlepsze kopytka - tylko z ziemniaków:) uwielbiam je same, polane tylko masłem...mmmm
    J42

    OdpowiedzUsuń