Podstrony
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
poniedziałek, 16 listopada 2015
Pstrąg z pomidorem i oliwką...
dwa smakowite pstrągi...
potraktowałem od wewnątrz pieprzem, cytryną i cosnkiem staropolskim...
dalej zabrałem się za sos...
z pomidorów...
które zmiksowałem...
i przyprawiłem. Niestety przesadziłem z pieprzem i w efekcie nie mogłem go użyć w całości. Zabiłbym tym smak ryby...
cebulę wrzuciłem na patelnię...
dodałem ów miks pomidorowy...
oraz oliwki...
całość odparowałem...
i dodałem nieco do pstrągowych brzuchów...
dalej, wraz z ziemniakami, trafiły one do pieca
i po chwili były gotowe...
zasiadłem więc do uczty...
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz