środa, 28 listopada 2012

Gulasz z karkówki z pieczarkami...

karczek pokroić i przyprawić...
cebulę podgrzać...
tekst...
dodać mięsiwo...
tekst...
cosnek potasać...
tekst...
i również dorzucić...
tekst...
następnie pieczarki...
tekst...
dużo...
tekst...
pieczarek...
tekst...
i niech się dusi do skutku...
tekst...
na makaron dałem ser...
tekst...
gulasz...
tekst...
i znów ser wraz z ogórkiem pikantnym...
tekst...
Smacznego!

10 komentarzy:

  1. Czy pieczarka to jest mała pieczara?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie czuję się kompetentny odpowiedzieć na to pytanie...

      Usuń
    2. A kto jest specjalistą od pieczar/ pieczarek, by miał odpowiednie kompetencje?

      Usuń
    3. Taki ten smok z Krakowa?
      On chyba żył w pieczarze zatem jego dzieci w pieczarkach chyba...

      Usuń
    4. ha!
      Pieczarka, to grzyb rosnący w pieczarze.
      Lub- grzyb spożywany po upieczeniu.
      (wujek google dopomógł)

      Usuń
    5. Myślisz?
      Będę odczuwała teraz pierwotny lęk przed smokiem, patrząc na pieczarki...

      Usuń
    6. No trudno, było nie drążyć tematu.
      To zawsze niesie pewne ryzyko...

      Usuń
    7. No tak...

      ale że smok? No szok...

      Smok od razu? w niewinnej pieczarce?

      Usuń
    8. Dzieckosmok, czyli smoczek (chyba)

      Usuń
    9. Ano chyba, że tak :)

      Usuń