zielone lody...
roztopić...dodać cosnek, ciut masła...
śmietanę...
przyprawić, wymieszać i ostudzić...
ciasto rozwałkować...
nakładać spinak...
rozgarnąć...
jak murawę na euro...
posypać serem...
i papryką...
zwinąć i pojajić...
wrzucić do pieca...
pierś pociąć...
pocurryć...
usmażyć...
powstały bochen wyjąć...
ukroić...
spożyć...
Smacznego!
A ciasto francuskie czy kruche? Kupne czy robione?
OdpowiedzUsuńfrancuskie, ze sklepu...
OdpowiedzUsuńpocurryć... dobre:)
OdpowiedzUsuńtakiej wersji szpinaku nie jadłam
a nie powiem...
bardzo to ziele lubię:)
Ile czasu ten bochen trzeba trzymać w piekarniku??
OdpowiedzUsuńok. 20 minut chyba...
OdpowiedzUsuńna oko raczej biorę niż na zegar