poniedziałek, 4 czerwca 2012

Mielone z cukinią i szczypiorem...

starą bułkę (ta jest pozostałością po tej strawie)...
 zmiękczyć...
 jajko...
 rozmącić...
 cukinię...
 zetrzeć...
 do mielonego...
 po kolei...
 dodawać...
 i mieszać...
 szczypior...
 również...
 plus majeranek i przyprawy...
 panierować kulki...
 skryć w lodówce i zająć się czymś innym...
 lecz to co zostało pobrudzone w trakcie...
 uprzednio pozmywać...
 na wieczór można usmażyć...
 i z czym kto lubi...
 zjeść...
Smacznego!

2 komentarze:

  1. Interesujący przepis i jeszcze ciekawsza prezentacja jego wykonania.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To moja ulubiona forma prezentacji zajęć kuchennych...
      Faktycznie, niektórym się podoba

      Usuń