super blog
Nigdy nie przepadałem za mintajem, ale myślę, że w takiej wersji mógłbym się do niego przekonać.----------------------------------------------------------------https://alingua.pl/
Ja bardzo lubię ryby, a i szpinak jest ok. Warto coś takiego upichcić.
Ciekawa pozycja kulinarna. Pozdrawiam - hydraulik Warszawa.
Z masłem to dobry pomysł. Na nim to i pospolita jajecznica lepiej smakuje.
super blog
OdpowiedzUsuńNigdy nie przepadałem za mintajem, ale myślę, że w takiej wersji mógłbym się do niego przekonać.
OdpowiedzUsuń----------------------------------------------------------------
https://alingua.pl/
Ja bardzo lubię ryby, a i szpinak jest ok. Warto coś takiego upichcić.
OdpowiedzUsuńCiekawa pozycja kulinarna. Pozdrawiam - hydraulik Warszawa.
OdpowiedzUsuńZ masłem to dobry pomysł. Na nim to i pospolita jajecznica lepiej smakuje.
OdpowiedzUsuń