wtorek, 20 sierpnia 2019

Filet z mintaja ze szpinakiem...

Na początek cosnek...
...ładnie posiekałem.
 
Później na patelnię wrzuciłem spinak. Dodałem doń ów cosnek i przyprawiłem lubczykiem, cosnkiem niedźwiedzim i pieprzem.
 
 
Na koniec poszedł mintaj na maśle, przyprawiony pieprzem białym.
 
 
I już, gotowe!
Smacznego!

5 komentarzy:

  1. Nigdy nie przepadałem za mintajem, ale myślę, że w takiej wersji mógłbym się do niego przekonać.
    ----------------------------------------------------------------
    https://alingua.pl/

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja bardzo lubię ryby, a i szpinak jest ok. Warto coś takiego upichcić.

    OdpowiedzUsuń
  3. Ciekawa pozycja kulinarna. Pozdrawiam - hydraulik Warszawa.

    OdpowiedzUsuń
  4. Z masłem to dobry pomysł. Na nim to i pospolita jajecznica lepiej smakuje.

    OdpowiedzUsuń