Podstrony
(Przenieś do…)
Chrześcijanin
Dywagacje
Jak zrobić
Kuchnia
Kultura
La pétanque
Miejsca
Moto i pedały
Muzyka
Sport i gry
Stwory
Wygrzebane ze strychu i nie tylko
Zielska
▼
czwartek, 24 stycznia 2013
Szynka pieczona w oliwie czosnkowej...
oliwę cosnkową (która powstała w
taki sposób
)...
z ziołami mieszamy...
w niej szynkę obtaczamy, deklem nakrywamy i jak zawsze, w chłodni, na minimum pół dnia chowamy...
po tym czasie do pieca wstawiamy...
i cierpliwie czekamy, aż gotowa będzie...
wtedy dzielimy i jemy...
Wystarczyło mnie na porządny obiad i zostało jeszcze na kanapki.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz