Podstrony
▼
Gulasz z karkówki z pieczarkami...
karczek pokroić i przyprawić...
cebulę podgrzać...
dodać mięsiwo...
cosnek potasać...
i również dorzucić...
następnie pieczarki...
dużo...
pieczarek...
i niech się dusi do skutku...
na makaron dałem ser...
gulasz...
i znów ser wraz z ogórkiem pikantnym...
Smacznego!
Czy pieczarka to jest mała pieczara?
OdpowiedzUsuńNie czuję się kompetentny odpowiedzieć na to pytanie...
UsuńA kto jest specjalistą od pieczar/ pieczarek, by miał odpowiednie kompetencje?
UsuńTaki ten smok z Krakowa?
UsuńOn chyba żył w pieczarze zatem jego dzieci w pieczarkach chyba...
ha!
UsuńPieczarka, to grzyb rosnący w pieczarze.
Lub- grzyb spożywany po upieczeniu.
(wujek google dopomógł)
Myślisz?
UsuńBędę odczuwała teraz pierwotny lęk przed smokiem, patrząc na pieczarki...
No trudno, było nie drążyć tematu.
UsuńTo zawsze niesie pewne ryzyko...
No tak...
Usuńale że smok? No szok...
Smok od razu? w niewinnej pieczarce?
Dzieckosmok, czyli smoczek (chyba)
UsuńAno chyba, że tak :)
Usuń